Spirituális kirándulás a Visokoi Piramisokhoz

május 18-21.-ig.
4 nap/3 éjszaka

Spirit kirandul Visokoi Piramis 1

Tavalyi látogatásunkon készült fotónk Osmanagich úrral.

Különleges utazásra hívlak a Földünknek egy mágikus helyére, a 30-40 ezer éves Piramiskomplexum megtapasztalására Visokoba. A programot kiegészíti a kirándulás történelmi Sarajevoba, ahol még a mai napig megtapasztalhatjuk a török kor hangulatát.

Az időpont kiválasztása is tudatosan történt energetikailag. Ezek a napok az év legerőteljesebb teremtő napjai, az energiák rendkívüli mértékben támogatnak minket. A Nap ezekben a napokban halad át Plejádok csillaghalmazon, amely a galaxis szerelmi fészkének mondható. Ezt még tovább emeli az is, hogy a Hold is éppen ekkor tetőzik, 18.-án lesz totális telihold.

2014-ben voltam először a visokóipiramosoknál, azóta minden évben ellátogattam oda csoporttal. A saját és a társaim energetikai megtapasztalásai egybehangzanak azzal, amit SemirOsmanagich kutatásai alapján állít, hogy ez egy ősi szent hely, egy sok ezer éve létrehozott piramiskomplexum, ami Visokoban található.

Kicsit bővebben mesélek róla képekben, főleg azoknak, akik még nem voltak itt:

2005-ben Dr. Sam SemirOsmanagich, a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója fedezte fel a Boszniai Piramis komplexumot.

Már a hivatalos régészek is elismerik a legújabb tudományos bizonyítékok fényében, melyek miatt már lehetetlen tagadni a történelmet megváltoztató felfedezés hitelességét.

A Boszniai piramisok a világ eddig ismert piramisai közt a legrégebbiek, több mint 30 000 évesek. A piramiskomplexumból a legnagyobb a Nap piramis 220 m, a Hold piramis 190 m, de ott vannak még más piramisok is, mint a Sárkány-, a Föld Anya-, Szerelem- piramisok, és a Tumulus (Templom) mind-mind egy Fibonacci spirál mentén elrendezve.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 2

Hatalmas Energia generátor - rendszer, egy elektromágneses erőtér, amely az egész visokói térségben, bárhová mész, érezhető. Sokan járnak ide gyógyulni és megtapasztalni ezt a különlegesen magas rezgésű energiát.

 

Nap piramisról:

Spirit kirandul Visokoi Piramis 3

Spirit kirandul Visokoi Piramis 4

Részben fel lehet menni autóval, de még így is kisebb hegymászó túra.

Egy boszniai királynő várának romja áll a tetején, ezért megközelíthetetlen SemirOsmanagich számára. Jelenlegi katakomba járatok, amelyeket sikerült megnyitni mintegy 2000 m távolságra vannak még a Nap piramistól. A várrom, a jelenleg a piramis teteje. Csodálatos kilátás van körben.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 5

Mit tudhatunk a Nap piramisról?

A radiokarbon vizsgálatok szerint 24.800 éves és a Föld legmagasabb piramisa, 220 méter. Egy 8000 kg-os kerámia blokk található a piramis alatti labirintusban. Ennek jelenlétét érzékelem minden alkalommal a katakombában, a dolomitokkal végzett meditációim során. Úgy érzékelem, mint a központi számítógéphez a PC-k, úgy csatlakoznak hozzá a katakombákban talált és ott látható dolomitok, amelyek a központi kristály információit tárolják. Tudjuk, hogy a piramisok kozmikus internetként működtek. Úgy gondolom, hogy ezzel van összefüggésben a piramis tetején mért energianyaláb, amelynek sugara 4,5 méter 28 kHz-es frekvenciával és elektromágneses természetű, továbbá egy ultrahang nyaláb, amely 10 m sugarú, 28-33 Khz frekvenciával.

Ezt a hatást érezni egész visokói térségben, döbbenetes energiahatás!

A Hold piramis eltérően a Naptól, lépcsős piramis.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 6

A Nap piramis tetejéről fényképeztem le a Hold piramist, ami a Nap piramis árnyékában van, ezért kapta a Hold nevet.

A piramisok kőzetét több intézet vizsgálta és többnyire azt mutatták ki, hogy mesterséges betonból készültek. Több helyen lehet látni a kőtömböket, ahol letakarították róla a földet, - úgy a Nap –és a Hold piramisnál, mint a Tumulusnál is láttuk.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 7

A Hold piramison általunk is látott kőzetlapok anyaga ugyan természetes anyag, de azokat egészen biztos, hogy emberek rakták le, a természet ilyet nem képes alkotni.

Katakomba (Tunel):

Rendkívüli dolgokat lehet a Tunelben megtapasztalni, amely a régi korok embereinek magas technikai tudását bizonyítják. Mindenütt egyenletes a hőmérséklet, kitűnői a szellőzöttség, nagyon tiszta, gyógyító hatású a levegő, rendkívül magas frekvenciájú energia van jelen. Táblákon közzé tették a mindezt bizonyító fizikai vizsgálatok eredményeit.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 8

Rendkívülien magas a negatív ion koncentráició 14.000 egység, a normál levegőben, még a hegyi tiszta levegőben is csak 5000 egység.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 9

Energiaszint mérés: 25.000 Bovis, szemben a normál energiaszint 7500 értékével.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 10

A katakombában levő víz tökéletes kristályszerkezetű, mint amit Emotokisérleteinél láthattunk, ami tökéletesen egyezik az egészsége test molekuláris szerkezetével.

Mindezek a jelenségek a dolomitokkal vannak összefüggésben döntő mértékben, amelyek itt találhatók. A legnagyobb itt látható sok tonnás dolomit, amellyel minden csoport meditál, hogy megtapasztalja a kristály energiáját.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 11

Sok ember jön vissza a Tunelbe, sokan itt meggyógyultak a hosszantartó betegségükből. Ennek látható példája az idegenvezetőnk, aki kezdetben, tolószékben ülve vezette a csoportokat, ma a saját lábán, megerőltetés nélkül gyalogol végig.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 12

Szenzációnak számít nekünk magyarok számára, hogy a Tunelban egy dolomiton talált jelekből 21-et, magyar szakértők – Fridrich Klára és Szakács Gábor – a székely-magyar rovásírással azonosítottak.

A Tunel mellett kiépítettek egy mágikus parkot, ami a 2018 évi utunk legnagyobb felfedezése volt. A mágikus erdő stációit végigjárva segítenek abban, hogy megérezzük a piramisok energiáját.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 13

A kitett táblákon az áll, ha ráhangolódsz a piramisok energiájára, akkor érzékeled a Föld mostani energia frekvenciáját, ami az Istennői energia, a szeretet, az Egység energiája.Ebben segít a fákkal való meditáció, járhatod a sámán köröket, megtapasztalhatod a nullponti energiát stb.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 14

Végigjártam tavaly életem korszakit, latolgatva, hogy vajon most melyik gyűrűnél járok?

Spirit kirandul Visokoi Piramis 15

Tökéletes hatszöget alkotó háromszögek csúcspontjai összefutnak a középpontban. Megtapasztalható a null - ponti energia.

Tumulus, a templom minden visokoi látogatásom fénypontja volt. Számomra ez a hely a FÖLDANYA TEMPLOMA. Itt érzékeltem a legmagasabb energiafrekvenciát, ami az idegenvezetőnk szerint a mérések is igazoltak. Míg a Tunelben 25.000 Bovis az energiaszint, itt 50.000.

Egy dombot képzelj el, ahol szintén látni a piramisoknál látott, ahhoz hasonló nagy beton tömböket, amelyeket még az ősi korok emeltek.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 16

Ez a hely a legalkalmasabb arra, hogy a Föld népeinek békéjéért imádkozzunk. Nem véletlen, hogy minden alkalommal a csoportunk szlovén, bosnyák emberekkel egészült ki, akikkel együtt meditáltunk.

A Visokói programhoz kapcsolódik Visokoba jövet, vagy ment a kirándulás Zavidovicibe, ahol a mágikus gömbök találhatók egy folyómederben. Ozmanagich szerint az az ősi civilizáció hozta létre őket mesterségesen, amelyik a piramisokat építette, de ki tudja, az is lehet, hogy a természet hozta létre évezredek, évmilliók során. Mindenesetre rendkívül mágikusak, magas energiát árasztanak.

Spirit kirandul Visokoi Piramis 17

Spirit kirandul Visokoi Piramis 18

Sarajevo csodás ősi, történelmi hely, nagyon sok szép látnivalóval.

Különösen a török kori emlékek a dzsámik nagyon érdekesek. Biztosan nagy élmény lesz a török bazár, úgymint Mostarban, nagyon olcsóért szépséges apróságokat lehet vásárolni. Sarajevot hegyek veszik körül, ahova lehetőségünk lesz lanovkával felmenni, gyönyörködni a csodás kilátásban. Neten sok fotót láthattok a városról.

A tervezett program:

Kihangsúlyozom a tervezetet, mert időbeni elhelyezésében változhatnak az események.

Május 18-án kora reggeli órákban Budapestről saját személyautókkal indulunk. Ha lehetséges, akkor legalább a résztvevők jelentős része kisbusszal.

18-án este a naplementét a Nap piramis tetejéről fogjuk megcsodálni.

19-én kirándulás Sarajevoba.

20.-án:

Tunel látogatás,

Mágikus parkban séta meditációval.

Este telihold meditáció a Föld anya templomában (Tumulusban), a bolygónként, a Föld népeinek békéjéért és felemelkedéséért..

21.-én Holdpiramis.

Hazafelé utazás közben megnézzük a kőgolyókat.

Késő esti órákban érkezünk haza.

Költségek:

Szállás reggelivel és részvételi díj együtt: 75 €

Szállásunk mindhárom napban Kiseljakban lesz, egy nagyon jó színvonalú motelban, ahol már sokszor voltunk. Két ágyas fürdőszobás szobák, nagyon bőséges svédasztalos reggelivel. A részvételi díj: a tábor szervezésének, vezetésének a díja.

Magyar nyelvű idegenvezető (8 főre kalkulált ár) és a belépődíjak Visokoban a tunelbe és Sarajevoban, együtt előre láthatólag: 25 €.

A reggelin kívüli étkezésedről magadnak szükséges gondoskodnod. Bosznia olcsóbb, mint Magyarország, ezért az itthonihoz képest nem jelent plusz kiadást.

Utazás:

Korábbi gyakorlat szerint a résztvevőket összeszervezem. Ha tudsz kocsival jönni, akkor az utasaid teljes mértékben fizetik a kocsi költségét.

Az út kb. 1300 km oda-vissza, autópályadíj alapvetően csak a magyar szakaszra van, az út külföldi részén nagyon kis autópálya szakaszok vannak még kiépítve, minimális összeget kell fizetni érte. Ez azt jelenti, hogy egy autó költsége 10 l fogyasztással és 400 Ft/l benzinárral számolva max. 60.000 Ft. Kocsinként a vezető mellett három személyre, 20 ezer Ft személyenként.

Várom a mielőbbi jelentkezéseteket, hogy a szállást és az utazást intézni tudjam még időben.

Szeretettel

Fanni