„DELFIN” tábor

szeptember 7. – szeptember 12-ig

ház tenger

Meghívlak egy csodás tengerparti üdülésre, reggeli energiafeltöltő- meditációs programmal és gyönyörű helyekre kirándulásokkal a közeli Boszniába. 

2007 óta szervezek Delfin Táborokat az Adriai tenger melletti gyönyörű helyeken. A táborok családiasak, kis létszámúak (6-14 fő), hasonló szellemiségű résztvevőkkel, - a jelenlegi is.

A Delfin névhez méltóan, célom létrehozni egy harmonikus közösséget, szeretetben, szépségben együtt lenni magas energiájú helyeken, hogy gyógyuljon a testünk, lelkünk. Ehhez hozzásegítem a csoportot spirituális programokkal.

A feltételek most is meg vannak a megvalósításához. Szeptember első felében a legjobb a tenger hőmérséklete, és még meleg nyári idő van. Ilyenkor már nincs sok nyaraló, békesség van.

Horvátország leggyönyörűbb részén, a dél dalmát tengerparton, Podacában lesz a táborhelyünk, egy magas színvonalú, tengerparti apartmanházban, tengerre néző teraszokkal, pár méterre a tengertől. Az apartmanok négy személyesek (nappali és hálószoba), jól felszereltek (konyha, Wifi). Apró kavicsos a tengerpart, fokozatosan mélyül atenger, nagyon jól lehet benne úszni.

szallas

Fotók az apartmanházunk erkélyéről készültek.

Képzeld el, milyen csodálatos lesz, minden reggel a tengerparton a „Nap üdvözlettel”,hálaadással kezdenünk a napot. Körülvesz a tenger végtelennek tűnő kéksége, látod a napsugarak táncát a hullámokkal, hallod a zenéjét, a vízimadarak énekét, érzed a bőrödön a tengeri szellő finom áramlatait. Számomra a reggel itt, a nap fénypontja, remélem Te is meg fogod érezni.

Leírhatatlanul csodás a napot így kezdeni, a bennünket energiával feltöltő és az elménket lecsendesítő egyszerű energiagyakorlatokkal. Megfelelő előkészítése a meditációnak, amiben a fizikai valóságot összekapcsoljuk a belső valóságainkkal, - egy eddigieknél teljesebb valóság megtapasztalása céljából. Remélem, ez alatt a pár nap alatt megtapasztaljátok, mekkora jelentősége van a reggeli meditációnak. Megértitek, hogy a napunk minősége nagyban múlik a reggeli indításon, az energiafeltöltésén.

A strandolás mellett a napjainkat még színesebbé teszik a tervezett kirándulások a közeli Boszniába.

Tervezett kirándulások:

Kravica vizesés ploce

Kravica-vízesés, amely 900 méterrel a tengerszint fölött zúdul alá, 30 méteres magasságból. Nagyon hasonló a Plitvicei tavakhoz, csak kisebb. Lehet úszni is, aki kedveli a nagyon friss vizet.

Pocitelj

Pocitelj, a Neretva folyó melletti kisváros, ahol a szinte megállt az idő. Látványossága a vár, amely még a törökkorban, a XV. században épült, a világörökség része.

Pocitelj bg

Blagaj, ahol Európa legbővízűbb forrása ered. Szépsége annakidején a török szultánt is lenyűgözte és egy dervis kolostort építtetett ide, ami még most is látogatható.

Bosznián keresztül fogunk oda-vissza utazni. Ennek több előnye van. Praktikum szempontjából, hogy megspóroljuk a nagyon drága horvát autópálya díjat, és megcsodálhatjuk a világszép utat, ami elég hosszú szakaszon a samargdzöldNeretva folyó mellett vezet.

DSCF6673

Útközben érintjük a Visokokót is, ahol a Boszniai Piramisrendszer található. Ennek a programnak nem része, a Boszniai Piramisrendszer látogatása, de kaptok belőle egy kis ízelitőt. Ugyanis a Nap Piramisra elviszünk Titeket Az utunk első, vagy utolsó napján megállunk Visokóban, a magas rezonanciát megtapasztalni, a Földanyáért imádkozni.

Nap

 

A tábor költsége:

Szállás és részvételi díj: 54.000 Ft

Étkezés: Itthonról szoktunk korábban nyersanyagokat hozni a főzéshez és vagy apartmanonként, vagy közösen főzünk a tengerparton.

Utazás: Kisbuszt béreltem, ezért 8 fő részére az utazás megoldott. Az utazásuk költsége: 31.000 Ft
Akik még jelentkeznek, a saját kocsijukkal tudnak jönni. Utasokat összeszervezem.

Jelentkezés:
2 szabad helyünk van még a jelenleg lefoglalt két apartmanban, akiknek az utazása megoldott.
Ha szeretnél még velünk jönni, ha sürgősen jelentkezel, tudok még további apartmanokat bérelni. Az apartmanok 4 férőhelyesek. Lehet kevesebb létszámmal bérelni, de a teljes apartman árat ki kell fizetni.

Jelentkezhetsz telefonon 30 659 0589, de e-mailben mindenképpen erősítsd meg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címemre. Ezt követőleg, kérlek utalj át 33.000 Ft előleget. A bankszámlaszámot a jelentkezésedkor megadom.  

Afennmaradó összeget aug. 7-ig fizesd ki légy szíves, az útiköltséggel együtt, ha a kisbusszal jössz.

Megköszönöm, ha továbbítod a levelem mindazoknak az ismerőseidnek, akiket érdekelhet!

Szeretettel

Fanni