DELFINTÁBOR

2021.szeptember 8-15.-ig.-ig/ 8 nap
a legszebb Dél Dalmát tengerparton

delfintrentabor 1

Szeretettel meghívlak a szeptemberi Delfin táborba!
Hívom azokat, akik már az előző években is velünk voltak, de ha még nem, akkor is örömmel fogadunk. 9 fős kisbusz utasainak tudok helyet biztosítani. A létszám bővíthető, ha saját magad megoldod az utazásodat.

 

Nagy örömömre szolgál, hogy az idén lehetőségem van arra, hogy a már hagyományos Delfintábort megtarthatom.

Szeptember nagyon kellemes időszak. Dél-Dalmáciában még meleg nyár van és a legmelegebb a tenger. A járványügyi helyzet jelenleg nagyon kedvező, reméljük nem is fog változni szeptemberre.

Asztrológiailag is kedvező ez az időszak az utazásra, egészen szeptember 16.-ig.  Különösen szept.7-től, mivel a Szűz jegyben Újhold születik.     
Megújulást, gyógyulást hozhat, a táborban megélt élmények, a megtanultak energiájának továbbvitelét az életünkben. A tábor időszakának asztrológiai előrejelzéséről külön fogok írni.

A Delfintábor több egy nyaralótábornál, spirituális céljai is vannak, nem véletlenül választottam szimbólumként a Delfin nevet: örömben, harmóniában együtt lenni magas rezgésű gyönyörű helyeken, hogy gyógyuljon a testünk, lelkünk, emelkedjünk általa.  Ehhez hozzásegítem a csoportot spirituális programokkal, mint önismereti gyakorlatok, energia- jóga gyakorlatok, meditációk.
Hajnali órákban indulunk Budapestről (a jelentkezők lakhelye szerint módosulhat) Horvátországba, hogy késő délutáni órákban már megérkezzünk szálláshelyünkre Podacába, az alábbi fotón látható gyönyörű tengerparti házba.

delfintabor Aphaz tenger

A szállás magas minőségű, két négy személyes apartmant bérelünk (két szoba, fürdőszoba és a tengerrel nyíló erkély)

Reggel, „napüdvözlettel” kezdjük a tengerparton a napot!
Energiafeltöltő és meditációs gyakorlatokat tanítok, amelyeknek nagy haszna van az életben, ha az itt megtanultakat otthon gyakorolják. Leírhatatlanul csodás élmény itt a tengerparton így kezdeni a napot miközben körülvesz a tenger kéksége, csobogása, a vízimadarak éneke, érezzük a bőrünkön a tengeri szellő finom áramlatait. Megfelelő előkészítése a meditációnak, amiben a fizikai valóságot összekapcsoljuk a belső valóságainkkal, - egy eddigieknél teljesebb valóság megtapasztalásáért.
Podaca és közvetlen környéke a Makarska térség leggyönyörűbb helyei.  A part mellett hosszú partvonalon szabad strandok vannak, hangulatos éttermekkel.

delfintabor Fürdőruhások

A tenger fokozatosan mélyül, aprókavicsos a part. Akinek érzékeny a lába érdemes hozni úszócipőt.
A hat napból négy nap nagyobb kirándulásokat teszünk (fél naposak), de sok lehetőség van a közvetlen környékre is elsétálni, kirándulni, mint a ház felett magasodó hegyen a kilátóhoz.
Tervezett kirándulások:
Az Adria gyöngyszeme, a csodálatos Dubrovnik. Az út is gyönyörűséges végig az Adria partján. Az óváros megtekintése nagyon szép élmény.

delfintabor Dubrovnik

 Dubrovnik melletti Tresteno alborétum megtekintése, amely az első alborétuma (történelmi park, reneszansz villák, neoromantikus kert) Horvátországnak, 1498-ban hozták létre. Csodálatos élményt nyújt. Remélem, belefér a napunk programjába.

delfintabor Imotski tavak

Az Imotski tavakhoz: a két vörös és azurkék, legmélyebb víznyelői Európának, itt találhatók. Trónok harcának egyes várjeleneteit itt forgatták.

delfintabor Imotski tavak delfintabor 11

Átkompolunk, hogy hajókázzunk is, a közeli Hvar szigetre egy egész napos fürdőzésre.

delfintabor Hvar

Nyolcadik nap hazafelé, a Krka vízesésben gyönyörködhetünk. Lehetőség van 25 perces hajókázásra is, ami bizonyára gyönyörű élmény.

delfintabor Krka vizeses

Késői órákban érünk haza.

Utazáson résztvevők száma 8 fő.

Utazás: 9 személyes, kényelmes kisbusszal megyünk, nagyon megbízható sofőrrel.

 

Utazás költségei:
Szállás Podacán 7 éjszaka, amely a sofőr szállásdíját is tartalmazza és a tábor részvételi díj összesen: 225€.
Utazási költség: 45.000 Ft
Július közepén tudom a sorőrrel egyeztetni, akkor véglegesítjük. Nem lehet lényeges eltérés előre láthatólag.

Jelentkezés:
Helyedet úgy tudod biztosítani, hogy jelentkezéskor a költség felét átutalod forintban. Eurot az MKB bank eladási árfolyamával számold.
A fent maradó összeget az utazás előtt egy hónappal, azaz augusztus 8-ig kérem.
Jelentkezésedet küldjed el légy szíves az e-mail címemre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kirándulások várható költsége:
Krka vízesés: belépő 100 kuna (5000 Ft) hajókázás nélkül.
Hvar sziget komp: 30 kuna (1500 Ft)

Étkezésre javasolom, az előző táborokban bevált gyakorlat szerint, hogy közösen főzünk, itthonról vitt alapanyagból, ezért nem kerül többe, mint itthon költenél. Nagyon családias együtt főzni és ebédelni.
Érdemes kisebb mennyiségű kunát beváltatni, ha piacon vásárolsz. Üzletekben mindenütt kártyával lehet vásárolni.

Június 23.-án közzétett járványügyi szabályok szerint Horvátországba minden korlátozás nélkül, az úti okmányokkal lehet be- és vissza utazni egyaránt.
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag
Jelentkezésnél előnyben részesítem, akinek van védettségi igazolása, avagy, ha úgy alakulna a helyzet, vállalja a PCR tesztet és Magyarországon a karantént is. Jelentkezéskor kérlek, erről tájékoztass.

Az út, ha befizetted az előleget, nem mondható le, csak ha olyan járványügyi szabályozás lép életbe, aminek a feltételeit nem vállaltad a jelentkezéskor, vagy lezárják a határt. Akkor is visszafizetem az előleget, ha helyetted hozol másik résztvevőt.

Várlak szeretettel erre a csodálatos utazásra.

honlap: www.delfintrening.hu
Facebook kapcsolódó oldalak, ahol sok korábbi fotót és írást találsz:
https://www.facebook.com/Delfintr%C3%A9ning-184184048273798/?ref=pages_you_manage
https://www.facebook.com/spiritutazas.hu/?ref=pages_you_manage
https://www.facebook.com/Delfin-t%C3%A1bor-2019-106368940749594/?ref=pages_you_manage
Lőcsei Fanni
Elérhetőségem:
e-mai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook messengeren.
Mobil:30 659 0589